RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Луцьку підлітки потрапили в скандал через гімн Росії: відео і всі подробиці

У Луцьку група п'яних підлітківголосно слухала російську музику та гімн держави-агресора, після чого на місце прибула місцева самооборона та поліція.

Про це пише місцеве видання "Вісник+К".

"Патрульних визвали сусіди бо з 14:00 ці... дітки тут кричать, п'ють і слухають голосно музику і статеві органи показують дітям знизу... А знаєте, що тут робить "Самооборона"? Ми приїхали послухати з цими 16 річними пацанами Гімн Російскої федерації, катюшу, яка рацветала і гімн СССР з батяня комбат, які вони виставили колонку в вікно і транслювали", - повідомив лідер місцевої самооборони Сергій Рижков.

Також у прес-службі патрульної поліції Волинської області прокоментували цей інцидент.

"По прибуттю патрульні встановили, що у квартирі перебуває група осіб (хлопці віком 16-18 років) з ознаками алкогольного сп'яніння, які, перебуваючи в квартирі, нецензурно лаялись до поліцейських та до сусідів. Підлітки не представлялись та не йшли на контакт", – повідомили у поліції.

Після прибуття активістів між ними та підлітками стався невеликий конфлікт, який вичерпався, коли на місце приїхали поліцейські та батько одного з юнаків. Одного 17-річного порушника було затримано після того, як він накинувся на активістів. Пізніше його відпустили, склавши протокол про адміністративне порушення.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі опублікували відео, на якому грузинські активісти зупинили автомобіль з російськими номерами, щоб відібрати у водія георгіївську стрічку.