RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

У Житомирі українка народила 14-ту дитину: фото, відео і подробиці про сім'ю

У Житомирі пройшли незвичайні пологи: протягом години народили невістка і її свекруха - у першій це вже третя дитина, а у її родички - чотирнадцята.

Про це повідомляє канал 24.

Марина Снайко - мати-героїня. Маленька Лія - це її чотирнадцята дитина. Жінка зізналася, що не уявляє життя без своєї великої родини: вісьмох дівчаток і шести хлопчиків.

"У мене такий, очевидно, хронічний синдром материнства, я без них життя не уявляю, без цих малюточек. Ну це ж таке щастя, як вони у дворі бігають, як вони гуляють - це дитсадок, у мене всі дітки у дворі. Хто не питає: "Це все ваші?". Кажу: "Це все наші" - розповіла багатодітна мама Марина Снайко.

Під час пологів обидві жінки були в так званій зоні ризику, втім, ускладнень вдалося уникнути - малюки з'явилися на світ природним шляхом і повністю здорові.

Живе родина Снайко в селищі Миропіль, в сотні кілометрів від Житомира. Поки для сім'ї добудовують новий великий двоповерховий будинок, тісняться в двокімнатному будиночку, втім, не скаржаться.

Снайко-батько жартує, що будує новий будинок зі значним запасом. Тому що на чотирнадцятій дитині сім'я зупинятися не планує.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі накинулися на українку, яка народила 14 дітей.