RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

На Донбасі підірвалася вантажівка з бійцями Нацгвардії

Біля Новобахмутівки Донецької області на невстановленому вибуховому пристрої підірвалася військова вантажівка, унаслідок чого поранено двох військовослужбовців Національної Гвардії України зі складу Об'єднаних сил.

Про це повідомляє прес-центр ООС.

"В районі Новобахмутівки під час слідування на вантажному автомобілі КАМАЗ, через детонацію невідомого вибухового пристрою отримали травми двоє військовослужбовців Національної Гвардії України зі складу Об'єднаних сил. Постраждалі госпіталізовані", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що під час переміщення у районі населеного пункту Майорськ, через спрацювання невстановлених вибухових пристроїв отримали пошкодження БТР-70 та військова вантажівка КрАЗ. Один військовослужбовець отримав термічні опіки. У важкому стані доставлений до лікувального закладу.

Водночас, за інформацією ООС, від від вибуху НВП в районі населеного пункту Новотроїцьке постраждав чоловік 1995 р.н. Постраждалому надано медичну допомогу та евакуйовано до лікарні ім. І. Мечнікова у Дніпро.

Як повідомляв "Апостроф", 4 липня в міській лікарні м.Курахове Донецької області помер воїн Королівської бригади – старший солдат Едуард Лобода, який підірвався на ворожому фугасі.