RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У центрі Сум сталася стрілянина: перші фото, відео і дані про поранених

У середу, 10 липня, в центрі Сум сталася стрілянина, в результаті якої було поранено двоє людей, у тому числі 15-річну дівчину.

Про це повідомляє місцеве видання Sumy.Today.

Так, інцидент стався на провулку Терезова. Повідомлення про стрілянину надійшло правоохоронцям о 13:35 від медичних працівників.

За попередніми даними, в офісних приміщеннях другого поверху будівлі стріляла з пістолета, жінка, поранені батько і його дочка.

У даний час на місці НП працює слідчо-оперативна група, встановлюються всі подробиці інциденту.

Як уточнює 0542.ua з посиланням на заяву начальника відділу комунікацій Головного управління Національної поліції в Сумській області Ельвіри Біганової, у чоловіка поранення в руку, 15-річна дівчинка у важкому стані, їх госпіталізували в лікарню.

Нагадаємо, "Апостроф" повідомляв, що раніше кілька людей влаштували бійку зі стріляниною в ресторані "Каспій" у Києві, в результаті чого одній людині вистрелили в ногу.

Також в Оболонському районі столиці нетверезий чоловік почав стріляти по перехожих, внаслідок чого було поранено одну людину.

Тим часом, київська прокуратура повідомила про підозру 45-річному киянину Володимиру Регешу, який з хуліганських спонукань відкрив стрілянину в Києві і поранив журналіста.