RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Екологічна катастрофа в Криму змусила туристів втікати: відео

У Керчі (окупований Російською Федерацією Крим) туристи змушені були перервати свій відпочинок і покинути населений пункт через екологічну катастрофу.

Про це повідомляє місцеве видання "Керчь.ФМ".

Так, у районі міського пляжу відчувається стійкий запах каналізації.

"Ми приїхали сюди відпочивати, а тут неможливо перебувати, а з дітьми і поготів. У каналі плаває г-но, сморід стоїть страшний. Житель Героївки, який живе поруч з каналом, сказав, що від очисних одна труба йшла в море, а інша в канал. Ми звідси їдемо, купатися в г-ні ми не будемо. У вас тут екологічна катастрофа. До побачення", - заявили туристи, які відпочивали в наметах.

"Це не каналізація, тут черв'як пливун зайшов, ось і смердить", - озвучив свою версію місцевий рибалка.

Відзначається, що зараз труба від очисних в канал не йде, але до сих пір не ясно, що ж трапилося в каналі.

Як повідомляв "Апостроф", жителі Армянська (окупований півострів Крим) скаржаться на жахливі умови життя через викиди з місцевого заводу "Кримський титан".

Тим часом, російські ЗМІ активно пишуть про збільшення потоку туристів в окупований Крим, хоча насправді руху автомобілів по материковій частині України на півострів практично немає.

Крім того, в травні стало відомо, що окупаційна влада Криму на повну готується до сезону відпусток у туристів, проте найкращі курорти півострова просто-напросто пустують.