RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

З'явилися скандальні подробиці смертельного візиту на передову голови Донецької області

Стали відомі подробиці обстрілу бойовиків колони Об'єднаних сил, в якій перебував глава Донецької ОДА Павло Кириленко.

Про них пише onpress.info.

"Через кілька годин, коли пішла інформація з полів стала повністю зрозумілі і обставини. Кириленко без узгодження з штабом проведення ООС здійснював поїздки по прифронтові території - крім Гранітного він також планував відвідати Мар'їнку та Красногорівку. І ось після зустрічі з місцевою владою колона з семи позашляховиків з'явилася на контрольно-пропускному пункті вже на виїзді з селища. Місцеві знають як стела - пам'ятник "полуторці", - пише видання.

На зустріч колоні їхав КРАЗ 406-ї артилерійської бригади імені генерал-хорунжого Алмазова.

"Природно, машина стала трохи в сторону, пропускаючи "членовози". І в цей момент по ній бойовики здійснили пуск ПТУР. В результаті машина загорілася, в кузові загинув молодший сержант Антон Фака, ще одного бійця було поранено", - уточнюється в статті.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Зеленський відреагував на смертельний обстріл авто ЗСУ на Донбасі за участю губернатора Донецької області Павла Кириленка.

Також президент України Володимир Зеленський і президент Європейської ради Дональд Туск побували в районі розведення сил і засобів у Станиці Луганській на Донбасі.