RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Вбивця на прізвисько "Краб": соцмережі розгнівав страшний інцидент з цуценям в Дніпрі

У п'ятницю, 12 липня, раніше судимий чоловік в Дніпрі викинув з вікна четвертого поверху собаку, щеня, яке через отримані ушкодження загинуло.

Про це з посиланням на поліцію повідомляє в Facebook депутат Дніпровської міськради Михайло Лисенко.

"Є сволочі. Бувають в житті падли і скоти. Але яке дати визначення цій нікчемності, я не знаю. Я впав у ступор. У словниках Даля і Ожегова я не зміг знайти слово, яке могло б охарактеризувати цю боягузливу нікчемність", - прокоментував новину депутат.

Як зазначається в рапорті патрульних поліцейських, раніше судимий на прізвисько "Краб" викинув з вікна цуценя, яке деякий час після ще було живим. Місцева мешканка, яка заявила про це в поліцію, попросила не розголошувати її особисті дані, оскільки "Краб" був судимий за вбивство.

Далі в рапорті вказується ім'я вбивці - Роман Юрійович Кравченко. Живе на проспекті Слобожанському, перебуваючи у себе вдома викинув з вікна собаку-цуценя коричневого кольору, схожого на пітбуля, на собаці був нашийник.

"У мене в підписниках і друзях багато юристів і адвокатів. Хто готовий (не безкоштовно) підтримати обвинувачення в суді? Усі витрати беру на себе. Будь-які витрати. За вбитого цуценя прошу цій падлі два роки позбавлення волі як мінімум. Якщо такі є - готовий до діалогу. Ми не Мордор, такі тварі для нашого міста виняток. Їм не місце серед нас", - підкреслив Лисенко.

Увага, фото - 18+.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в Дніпрі помічник священика застрелив собаку з вогнепальної зброї.