RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

​Під Києвом маршрутка потрапила в смертельну ДТП: фото і відео

У понеділок, 15 липня, в Київській області сталася масштабна ДТП за участю маршрутки і легкового автомобіля, в результаті чого загинули три людини і близько 20 постраждали.

Про це повідомляє видання "Інформатор".

Трагедія трапилася приблизно о 05:40 на 34 кілометрі Житомирської траси поблизу населеного пункту Гурівщина. Там зіткнулися маршрутка з пасажирами Volkswagen LT і машина марки Ford Mondeo.

За попередньою інформацією, Volkswagen віз людей зі Львова до Києва. В попутному напрямку їхав і Ford. З невідомих причин сталося зіткнення двох автомобілів. Також маршрутка знесла відбійник.

Внаслідок аварії водій і жінка-пасажир авто Ford померли на місці. Ще один пасажир помер в кареті автомобіля швидкої медичної допомоги. Також постраждали 18 осіб - пасажири громадського транспорту. Їх з різними травмами госпіталізували до лікарні.

Через події рух по Житомирській трасі був затруднений, утворився затор. Автомобілі пускали тільки по половині дороги. Ділянка, де сталася ДТП, повністю перекрита в сторону Києва. На місці працювали екіпажі поліції, медики і рятувальники ДСНС.

Як повідомляв "Апостроф", 14 липня в Росії перекинувся автобус з 39 пасажирами: шестеро людей загинуло, ще десять були госпіталізовані.