RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Напад "копів" на гостя Одеського кінофестивалю: іноземець розкрив важливі деталі

В Одесі затримали підозрюваного в нападі на кінофестивалі на продюсера з Гельсінкі (Фінляндія) Іллю Шпігеля.

Про це повідомив сам потерпілий.

Інцидент стався в самому центрі міста. Невідомі напали на продюсера і успішного бізнесмена в північних країнах ЄС на Одеському кінофестивалі. В результаті НП Шпігель отримав перелом носа, а також у нього вкрали цінні речі.

За попередніми даними, нанесений збиток склав близько 10 тисяч євро - вкрадені годинник, золотий ланцюжок із зіркою Давида, готівка. Одна з найбільших страхових компаній ЄС вже виділила необхідну суму на лікування свого клієнта в першокласній приватній клініці Одеси.

Відомо, що злочинці були стилізовані "під поліцейських". Після події вони зникли з місця злочину. Повний відеозапис події знятий на оглядову камеру, а також відеозапис зі звуком, записаний камерою домофона, свідки, які бачили, як продюсера вистежили двоє чоловіків не слов'янської зовнішності, переодягнені в уніформу з написом "поліс" - все це допомогло поліції затримати одного із зловмисників.
25 липня Іллю Шпігеля терміново запрошують з'явитися в РУВС на Грецьку для впізнання злочинця.
Як повідомляв "Апостроф", в одному з "лотерейних" закладів Києва відвідувач побив до втрати свідомості жінку-касира і зняв з неї всі прикраси.