RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

​У Харкові копи збили бабусю з дитиною: фото і відео резонансної ДТП

У п'ятницю, 26 липня, в Харкові машина патрульної поліції скоїла наїзд на бабусю з онуком.

Про це повідомляють в групі "ХС Харків" в Facebook.

Інцидент стався приблизно о 20:35 на перехресті проспектів Маршала Жукова та Героїв Сталінграда. Поліцейське авто збило людей на пішохідному переході.

За даними мами дитини, її чоловік написав заяву в поліцію, яку там прийняли, і справу направили в ДБР. У день події йому це зробити не вдалося. Також жінка записала відеозвернення і попросила підтримки у небайдужих громадян.

Як уточнили в ресурсі Vgorode, в прес-службі Нацполіціі вирішується питання про внесення інформації до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 КК ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами") з наступною передачею матеріалів в Державне бюро розслідувань. Чи були у машини патрульних увімкнено проблискові маячки і сирена, з'ясує ГБР під час розслідування.

Також на місце ДТП виїжджало керівництво управління патрульної поліції в Харківській області. За вказаним фактом ініційовано службове розслідування.

Тим часом в мережі опублікували запис з відеореєстратора патрульних. На ній видно, як машина, здійснюючи поворот і під'їжджаючи до "зебри", пригальмовує, але не зупиняється повністю.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі опублікували відео, на якому зняли, як автомобіль поліції збив злодія, що тікав.