RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Авто поліції в Києві збило тікає злодія: з'явилося відео моменту ДТП

У мережі опублікували відео, на якому зняли, як автомобіль поліції збив злодія, який втікав.

Про це повідомляє ресурс dtp.kiev.ua.

Інцидент стався в ніч на середу, 31 жовтня, на бульварі Тараса Шевченка. Там поліцейський Mitsubishi Outlander збив пішохода. Постраждалим виявився злодій, який перестрибнув паркан і опинився на проїжджій частині. В цей час там їхала машина правоохоронців, яка поспішала надати допомогу другому екіпажу, який затримав анонімного мінера Бессарабського ринку.

"Під час руху по бульвару в сторону площі Перемоги через паркан на проїжджу частину вистрибнув хлопець 25-30 років. Він в буквальному сенсі потрапив прямо на капот машини, а від удару відлетів назад за огорожу", - йдеться в повідомленні.

Внаслідок аварії хлопець отримав важкі травми, його госпіталізували. А в ході оформлення ДТП до патрульних підійшов хлопець і розповів їм, що потерпілий і ще двоє невідомих пограбували його.

Переглянувши запис на камері відеоспостереження інформація підтвердилася. На відео видно, як троє невідомих відібрали у перехожого рюкзак і почали тікати на протилежну сторону бульвару перестрибуючи через паркан. Першим перебігав хлопець, який і потрапив прямо на автомобіль патрульних. Двоє інших порушників побачили, що сталося, кинули рюкзак і втекли.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві на вулиці Вадима Гетьмана поліцейський автомобіль під час погоні потрапив у велику ДТП. А в Запоріжжі в аварію потрапили відразу два поліцейських позашляховика з гібридною силовою установкою Mitsubishi Outlander PHEV