RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Дніпрі сталася масова бійка зі стріляниною: опубліковано фото і відео

У середу, 31 липня, на вулиці Маршала Малиновського в Дніпрі між двома групами молодих людей сталася бійка із застосуванням зброї.

Про це повідомляє "Інформатор".

За попередньою інформацією, компанія відпочивала в альтанці на пляжі біля ресторану "Берег" і зламала там лавочку. За однією з версій, господар місця попросив їх заплатити штраф за пошкодження, але грошей так і не дочекався, через що викликав на місце охорону. За іншою - друга сторона конфлікту приїхала "з боку" і до закладу відношення не має.

Коли компанія відпочивальників перейшла дорогу, на них накинулися кілька людей. За словами очевидців, останні били чоловіків битою і дерев'яним молотком, після чого пролунав постріл. Один з компанії екс-відпочиваючих впав на землю і практично не рухався, в той час як його товариші намагалися втекти від нападників. Коли бійка закінчилася, чоловіки сіли в автомобіль і зникли.

Двох чоловіків забрала швидка допомога, при цьому, у одного з них, за неофіційною інформацією, було кілька вогнепальних поранень.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 27 липня в центрі Миколаєва сталася масова бійка, в якій брали участь як молоді хлопці, так і дівчата.