RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Загибель відомого діджея в ДТП в Києві: з'явилися нові подробиці і фото з місця аварії

Стало відомо, коли попрощаються з загиблим в Києві діджеєм Олександром Лісогором під псевдонімом Gabber, який помер внаслідок аварії.

Про це повідомляє подруга діджея Юлія Кіндєєва в Facebook.

"Перелом всіх ребер, таза, забій серця, кров у легенях... серце просто не витримало і він помер на операційному столі", - розповіла вона.

Також подруга зазначила, що прощання з Сашею відбудеться в п'ятницю, 2 серпня, за адресою вулиця Оранжерейна, 9. Похорони будуть на батьківщині у Gabber: Черкаська область, Звенигородка (близько 200 км від Києва).

Кіндєєва написала, що похорони скоріщ за все будуть в суботу, 3 серпня. Однак детальну інформацію вона уточнить пізніше.

Блогер Олександр Борабошко нагадав, що Олександр Лісогор загинув в аварії на своєму мотоциклі 1 серпня. На проспекті Перемоги, в районі станції метро "Святошин" його "підрізав" автомобіль.

"Саша був з нами починаючи з перших вечірок. Людина посмішка. Постійно віддавав енергію. Багато справжніх панків, рокенрольників йдуть з життя рано. Саша був саме таким - максимально справжнім. Ще вчора (31 липня - ред.) він розповідав друзям про мотоцикл, плани, а сьогодні його з нами вже немає. Життя не справедливе", - написав Борабошко.

Як повідомляв "Апостроф", в ніч на середу, 31 липня, в Ірпені, Київської області, водій мотоцикла не помітив бетонний блок на дорозі та на швидкості врізався в нього.