RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Смертельний потоп під Одесою: опубліковано нові фото і відео стихії

Потужні зливи і повінь в Одеській області забрали життя чоловіка, який мешкав в селі Молога, Білгород-Дністровського району.

Про це повідомляє "Новинний портал Бессарабії".

Як зазначається, трагедія трапилася на території садового кооперативу, де чоловік працював зварювальником - він не встиг врятуватися від величезного селевого потоку та потонув. Його тіло виявили вранці, 4 серпня.

За словами місцевих жителів, в сусідньому селі Семенівка прорвало дамбу, і величезні потоки змивали все на своєму шляху. Висота води доходила до 1,5 метрів.

Очевидці розповідають, що потік був настільки сильним, що зніс з дороги автомобіль з трьома людьми в салоні, поки його не зупинили дерева.

У машині перебувала сім'я з Санкт-Петербурга, яка їхала на відпочинок в Затоку. Потужний потік, який обрушився на трасу, підхопив їх "Мерседес" і виніс на городи. Туристам на допомогу прийшли місцеві жителі, а після - рятувальники.

Крім того, під час потопу загинула велика кількість домашніх тварин: собак, котів і худоби.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 3 серпня під Одесою 25 вихованців спортивної школи, які вирушили в похід, потрапили в водяну пастку через сильну зливу і потоп.