RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Російський коп в прямому ефірі в Instagram транслював своє самогубство: фото і відео

У понеділок вночі, 5 серпня, в Уфі (Росія) в ДТП загинув 22-річний поліцейський Еміль Колмаков, а його смерть транслювалася в прямому ефірі в соціальній мережі Instagram.

Про це повідомляє ресурс ufa1.ru.

Ролик опублікували в інтернеті в середу, 7 серпня. Там видно, що автомобіль, на якому пересувався поліцейський, влетів на повному ходу під задній бампер припаркованої вантажівки DAF. Водій фури, житель Татарстану, в момент зіткнення перебував в кабіні.

Судячи з кадрів, піти від зіткнення Еміль навіть не намагався. В останню секунду він лише закрив заплакане обличчя руками.

Версію самогубства офіційно не підтверджують в поліції. Справу розглядають з урахуванням того, що хлопець не впорався з керуванням транспорту.

Правоохоронці заявили, що передня частина машини в результаті аварії виявилася затиснута під фурою. Водій ВАЗ-2112 помер на місці до приїзду медиків.

Встановлено, що водієм ВАЗ-2112 є співробітник відділу поліції № 2 Управління МВС Росії по місту Уфі. Поліцейський був не на службі, в цивільному одязі і керував власним авто, яке оформлено на його бабусю.

Як відзначають в ufa1.ru , Еміль був родом з села Кармаскали, там же він офіційно прописаний, але жив в Уфі. У 2016 році він отримав диплом Башкирського економіко-правничого коледжу. Влаштувався на роботу в поліцію в жовтні 2018 року, а на посаду прийшов в лютому 2019 року. Права Еміль отримав менше трьох місяців тому, в травні цього року.

Як повідомляв "Апостроф", барабанщик рок-групи Razorback Брайан Веласко наклав на себе руки в прямому ефірі.