RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Жорстоке побиття ветерана АТО блогером: в справі стався новий поворот

Поліція Хмельницької області оголосила в розшук скандального блогера Артура Сороченко, який в липні поточного року знущався над бійцем АТО.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Зловмиснику оголосили про підозру у вчиненні кримінального злочину передбаченого частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Правоохоронці також подякували всім небайдужим, хто не залишив без уваги суспільства зухвалий злочин.

Нагадаємо, блогер з Бердичева Житомирської области зняв на відео побиття АТОшника і опублікував його в мережі. Детективи уважно вивчили матеріал і з'ясували, що інцидент відбувався в Хмельницькому.

"Коли в інтернеті розмістили відео, на якому блогер б'є чоловіка, який заявив, що воював в АТО, нам ще було невідомо, де це сталося: в жодній області не була зареєстрована заяву про цей інцидент", - пише видання "Факти", посилаючись на слова спікера поліції Хмельницької області Інни Глеги.

За її словами, передбачалося, що це могло бути в Житомирській області, де зареєстрований цей блогер, Артур Сороченко. Його особу встановили дуже швидко, однак нічого не було відомо про потерпілого.

"Але на відео прозвучало слово "Хмельницький", тому поліцейські об'їхали всі місця в обласному центрі, хоч приблизно схожі на відображені у відеоролику. Виявилося, це дійсно відбувалося в нашому місті, і детективи Хмельницького відділу поліції відкрили кримінальне провадження по хуліганства", - зазначила Глега.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Енергодарі Запорізької області побили до смерті 48-річного ветерана АТО Євгена Бабанського. Травми були настільки важкими, що потерпілого доставили в лікарню вже в критичному стані.