RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Києві з'явився збоченець-педофіл: мати 9-річної дівчинки описала злочинця

У Києві з'явився збоченець, який чіпляється до малолітніх дітей і показує їм свій статевий орган.

Про це пабліку "Київ Оперативний" розповіла жінка, діти якої зіткнулися з цим чоловіком. При цьому вона попросила не публікувати її ім'я.

"Шукаю свідків сьогоднішнього події. Моя мама поверталася з моїми дітьми тролейбусом №30. Приблизно на Північному (Московському) мосту до моєї дитини 9 років (дівчинка) підійшов чоловік років 50. Він був одягнений в сорочку в біло-червону клітку і сині джинси. Зовнішність не наша. Став біля дитини, дістав свій статевий орган і кінчив дитині на ноги", - розповіла жінка.

За її словами, дитина сильно злякалася і не змогла покликати бабусю, яка сиділа попереду. Після цього збоченець вискочив з тролейбуса на зупинці Ватутіна.

"Заява в поліцію написана, речі дитини вилучені. Шукаю свідків. Можливо хтось зможе описати цього чорта. Для мене головне завдання - відновити психіку моєї дівчинки і не допустити, щоб це сталося ще з кимось", - додала вона.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в інтернеті оприлюднили фото чоловіка, який, ймовірно, згвалтував і пограбував дівчину в Києві, перетворившись таксистом.