RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Києві затримали небезпечну банду, що грабувала квартири: фото і відео

Співробітники правоохоронних органів у Києві затримали на "гарячому" банду квартирних злодіїв.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в місті.

"Троє чоловіків готувалися до злочину заздалегідь: протягом тривалого часу вони спостерігали за будинком, який хотіли обікрасти. ... Фігурантів затримали з краденими речами, коли вони прямували до автомобіля", - сказано в повідомленні.

За словами заступника начальника - начальника відділу кримінальної поліції Дніпровського управління поліції Олексія Маньківського, зловмисники відкрили замок вхідних дверей за допомогою відмичок. Потрапивши в будинок, вони упакували в дорожні сумки гроші і речі господарів квартири.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

Правопорушників затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Це 36-річний киянин, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за грабіж, 38-річний місцевий житель, судимий за крадіжку, і 32-річний житель Сумщини, раніше судимий за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, грабіж і наркозлочини.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. За скоєне зловмисникам загрожує до шести років позбавлення волі.

Крім того, правоохоронці обгрунтовано підозрюють затриманих у скоєнні двох крадіжок з квартир киян у Дніпровському районі столиці.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві після спроби крадіжки в одному з супермаркетів був затриманий Сергій Анатолійович, 1971 року народження, який відомий тим, що вже завдав столичним магазинам величезної шкоди.

Крім того, в Києві впіймали злодія в незвичайному костюмі.