RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Допоміг десяткам людей під час пожежі в одеському готелі: з'явилися фото і відео з героєм

Після пожежі в готелі "Токіо Стар" в Одесі, один з місцевих жителів, керуючий декількох ОСББ, Віталій Донкоглов, прихистив у себе кілька десятків людей із згорілого готелю.

Інтерв'ю у чоловіка взяв кореспондент "Odessa.online".

"Я живу неподалік. Я просто повертався додому, побачив, що у людей біда. В основному зібрав жінок і дітей, бабусь. Організував гаряче харчування і чай. Зараз у мене в квартирі жінка і троє дітей. Ви знаєте, ви зараз мене таке питаєте... я нічого такого не зробив - просто людям потрібна була допомога. Що я зміг, то зробив", - розповів Донкоглов.

Відзначається, що багато погорільців знаходяться біля готелю, деяких продовжують опитувати співробітники поліції, інших запускають всередину перевірити своє майно. Те, що збереглося, люди забирають, а по згорілому пишуть заяву в поліцію. Знищені документи будуть відновлені.

Всіх погорільців розселять. Про це повідомив на позачерговому засіданні комісії з питань ТЕБ та НС заступник Одеського міського голови Андрій Котляр. Також він додав, що Віталій Донкоглов буде нагороджений. Недалеко від згорілого готелю створені тимчасові пункти з автобусів, виділених ГУНП і міськрадою. Там постраждалим від пожежі надається посильна домедична допомога, а також допомога психологів і волонтерів.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", президент України Володимир Зеленський подякував одеситу Віталію Донкоглову, який допомагав потерпілим у пожежі в готелі "Токіо Стар".