RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

У Кривому Розі назріває скандал через смерть немовляти після візиту до лікаря

У Кривому Розі розгорівся справжній скандал після смерті дитини, яка померла в реанімації. Лікарі заявили, що малюк здоровий і відправили його додому.

За даними місцевої преси, мати народила дитину 30 травня і лікарі заявили, що у неї немає патологій. Через кілька тижнів у малюка різко піднялася температура, а сімейний лікар відмовився прийти на виклик.

"Швидка" госпіталізувала матір і дитину в дитячу лікарню, де дитині поставили крапельницю і ввели противірусний препарат.

"Медсестра сказала, що ввели 200 мл за 15 хвилин. Через 15 хвилин нам Боровик О.М. принесла синочка, а у нього почало косити ліве око, посиніли ноги і почалися судоми. Лікар була в паніці і сказала, що нас зараз заберуть в іншу лікарню - в реанімацію [...] вона додала, що їх лікування не допомагає. Коли нас привезли в реанімацію, у сина відмовили легені, ті лікарі, які брали нас там, взагалі були в шоці", - розповіла мати.

Через два тижні дитина померла. Поліція відкрила кримінальну справу за фактом смерті малюка.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Деснянському районі Києва чоловік накинувся на колишню дружину, коли та приїхала привітати їх спільну дитину з днем народження.