RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Під Києвом таксі потрапило в смертельну ДТП: фото з місця аварії

На Гостомельській трасі під Києвом (ділянка Святошинського району) сталася дорожня аварія з автомобілем таксі Renault Logan.

Про це повідомляють "Вартові еспресо".

За попередніми даними, зі слів свідків, таксист намагався випередити потік машин по правій смузі і, скоріше за все, зачепив пісок на узбіччі, через що автомобіль став некерованим і його боком винесло на зустрічну смугу. Там він, на щастя, не зіткнувся з іншими машинами, але врізався боком у стовп.

Після удару машину розкрутило і вона відлетіла на дерево. Удар був доволі потужним - зі стовпа злетів плафон LED-освітлення, а саму машину добряче зім'яло. При цьому з автівки вилетіли радіатори опалення, які люди везли додому.

Для жінки (на вигляд приблизно 25-27 років), яка сиділа на задньому сидінні, зіткнення стало фатальним - вона померла на місці, лікарі виявилися безсилими і лише констатували смерть. А от водія і чоловіка з переднього пасажирського сидіння забрали до лікарні.

"За неперевіреною інформацією, кермувальник таксі притягувався раніше за ст. 130 Адмінкодексу за знаходження за кермом у стані наркотичного сп'яніння", - зазначається у повідомленні.

Чи був водій тверезий на момент ДТП, встановить медекспертиза і слідство.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в Дніпрі помічник начальника ГУ Нацполіції в Запорізькій області скоїв ДТП, після чого втік з місця аварії.