RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Смертельна пожежа в готелі Одеси: стало відомо про нові затримання

У неділю, 18 серпня, правоохоронці затримали трьох осіб, які пов'язані зі згорілим готелем "Токіо Стар" в Одесі.

Про це повідомляє видання "Думська".

Так, силовики провели обшуки на всіх об'єктах, що належать власнику готелю Вадиму Чорному, в тому числі в готелі "Зірка". Крім самого бізнесмена, затримано ще три людини.

"У слідчих діях бере участь СБУ. В "Токіо" вилучили документи, гроші з сейфа на ресепшені, обшукали номери. Також обшукали апартаменти, що належать Вадиму. У "Зірці" обшуки, наскільки мені відомо, ще йдуть. Затримана керуюча "Зіркою" Валентина Іванівна і двоє техніків, які займалися проводкою і дрібним ремонтом", - поділився один з працівників поліції.

За словами працівників готелю, де сталася трагедія, пожежа почалася внизу, в приміщенні пральні, і за лічені хвилини поширилася до верхнього поверху. З можливих причин, крім замикання, називають неякісний ремонт (за кілька днів до пожежі в районі пральні працювали з проводкою), і ненавмисні підпал.

"У нас в готелі є маленькі кімнати без вікон. Палити заборонено, але були порушення цієї заборони. Від чого точно загорілося, ніхто поки не говорить", - розповів працівник "Токіо Стар".

Нагадаємо, вогонь спалахнув в готелі в ніч на 17 серпня. Займання сталося на другому поверсі, його площа становила 200 квадратних метрів.

В результаті трагедії загинули дев'ять осіб, їх особи встановлюються. У той же час поліція розглядає три версії причини виникнення пожежі, в тому числі - навмисний підпал.

Як повідомляв "Апостроф", в Одесі правоохоронці затримали бізнесмена Вадима Чорного - власника готелю "Токіо Стар".