RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

​Під Одесою поховали пару, яка заживо згоріла в готелі "Токіо Стар": фото закоханих

У понеділок, 19 серпня, в Одеській області провели в останній шлях 18-річну Ольгу Романюк та 17-річного Миколу Кравченко, які згоріли в готелі "Токіо Стар".

Про це повідомляє ресурс zachem.com.ua.

Пара закоханих молодих людей згоріли живцем в одеському готелі "Токіо Стар" в ніч на 17 серпня. Їх поховали в рідному місті Балта під Одесою.

"Під час пожежі в готелі "Токіо Стар" загинули двоє Балтян - Ольга Романюк та Микола Кравченко. Молоді люди, наповнені любов'ю до життя, любов'ю і планами на майбутнє... Висловлюємо щирі співчуття родинам, які втратили дітей, і поділяємо біль втрати... Балта прощається з Ольгою і Миколою сьогодні. У місті, районі, як і по всій області, оголошено траур", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, вогонь спалахнув в готелі в ніч на 17 серпня. Займання сталося на другому поверсі, його площа становила 200 квадратних метрів.

В результаті трагедії загинули дев'ять осіб, їх особи встановлюються. У той же час поліція розглядає три версії причини виникнення пожежі, в тому числі - навмисний підпал.

Як повідомляв "Апостроф", експерти не підтвердили одну з версій початку пожежі в одеському готелі "Токіо Стар", згідно з якою будівля готелю підпалили для того, щоб приховати вбивство.