RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

На Волині дружина з помсти відрізала чоловікові голову: деталі трагедії

23 серпня в Рівненському районі дружина вбила свого чоловіка: задушила його уві сні, а потім відрізала голову.

Про це повідомляє ресурс "Рівне Вечірнє".

Як стало відомо, 49-річна жительки села Обарів жорстоко вбила свого 47-річного чоловіка. Після того, як вона задушила його мотузкою, жінка намагалася розчленувати тіло сокирою, відрізавши йому ножем голову.

Правоохоронці затримали злочинницю в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Свій вчинок вона пояснила тим, що чоловік постійно над нею знущався. Зловмисниці повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

24 серпня суд задовольнив клопотання слідчого і обрав запобіжний захід - утримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до 15 років. Чи понесе жінка покарання стане відомо після отримання результатів судово-психіатричної експертизи, оскільки мешканка Обарова знаходиться на психіатричному обліку повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Як повідомляв "Апостроф", в червні в районі Холодної Гори в Харкові пропала 16-річна дівчина Яна Шевченко (Криворучко), через кілька тижнів було знайдено її тіло з знівеченим обличчям.