RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

У Києві стався страшний інцидент: момент НП потрапив на відео

У вівторок, 27 серпня, в Києві на Печерську дерево впало на жінку і придавило її.

Про це повідомляє видання "Інформатор".

Висохле дерево вже нахилилося над дорогою. Однак воно впало якраз в той момент, коли під ним проходила жінка. Її витягали рятувальники, а на місце викликали медиків, які госпіталізували постраждалу. Жінка була в свідомості, але про отримані травмах поки невідомо.

За словами жителів найближчого будинку за адресою вулиця Чигоріна, 59, вони зверталися до влади і в "Київзеленбуд" з проханням спиляти дерево, так як вони весь час чують, як воно тріщить і з кожним днем опускається все нижче і нижче. Крім того, ситуацію погіршила яма, яку комунальники розкопали місяць тому прямо поруч з корінням сухого дерева. Але в КМДА громадянам відповіли, що фахівці оглянули рослинну, сказавши, що вона знаходиться в повному порядку і ніякої небезпеки не несе.

На місці крім рятувальників і лікарів працювали комунальники. Вони ліквідували наслідки падіння дерева, розпиляли гілки та очистили від них проїжджу частину. Відзначають, що дорога на даній ділянці була повністю перекрита.

Як повідомляв "Апостроф", 8 серпня після обіду вулицями Києва пронісся потужний ураган, були повалені дерева, розбиті авто, кілька людей отримали травми.