RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

"Вийшли" у вікно: фото і подробиці жахливих випадків з маленькими дітьми під Києвом

У Київській області відбулися два трагічні інциденти з маленькими дітьми, які випали з вікна.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

НП трапилися в місті Бориспіль з перервою в кілька годин. З вікна багатоквартирних житлових будинків випали 3-річний і 4-річний хлопчики.

На місця прибули правоохоронці, які з'ясували, що молодша дитина випала з вікна другого поверху кімнати, поки мама пішла на кухню готувати їжу. Повернувшись через кілька хвилин побачила, що сина там вже не було. Виглянувши на вулицю, вона помітила, що хлопчик лежить на траві на москітній сітці.

Жінка відразу спустилася вниз, взяла малюка і самостійно відвезла в лікарню. Мати пояснила, що син і раніше вилазив на підвіконня і вона не раз робила йому зауваження.

Відзначають, що зараз хлопчик знаходиться в лікарні з черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та забоями. З травмами в лікарні знаходиться й 4-річний малюк, який випав з балкона другого поверху. Однак його стан важкий - зараз він у реанімації.

За результатами перевірки обставин з'ясувалося, що батько привіз сина до бабусі, щоб та доглянула його. Повернувшись з кухні в кімнату жінка не побачила дитину, а помітила відкриті на балкон двері і розірвану москітну сітку. Виглянувши, виявила малюка на траві, спустилася і відвезла його в лікарню, розповівши про це батькові.

"На жаль, незважаючи на всі профілактичні заходи і роз'яснювальні бесіди, що проводяться працівниками ювенальної превенції Київської області, такі прикрі випадки все ще мають місце. Ювенальна превенція Київської області звертається з проханням до батьків і всіх дорослих не залишати дітей без нагляду, адже це може призвести до трагічних наслідків", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві з вікна багатоповерхового житлового будинку випала трирічна дівчинка.