RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

​У Києві сталася страшна НП з маленькою дитиною: опубліковано фото

У четвер, 18 квітня, в Києві з вікна багатоповерхового житлового будинку випала трирічна дівчинка.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Інцидент стався на вулиці Чорнобильській у Святошинському районі міста о 12:50. Дитина випала з шостого поверху на прибудинкові насадження. На місце прибули лікарі швидкої, яких викликали свідки інциденту. Медики госпіталізували дитину з серйозними травмами, але дитина залишилася живою.

За словами очевидців, після падіння дівчинки її чотирирічна сестра теж намагалася вилізти на підвіконня балкона. В цей час люди, які проводили ремонтні роботи біля будинку, помітили дитини у вікна і почали кричати, а дівчинка злякалася і повернулася в кімнату.

Як стало відомо на місці правоохоронцям, під час трагедії мати дітей перебувала вдома. Жінка спала в стані алкогольного сп'яніння.

За даним фактом слідчим відділом Святошинського управління поліції вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 166 Кримінального кодексу України (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування).

Як повідомляв "Апостроф", в Києві в Солом'янському районі трагічно загинула дівчина-підліток, випавши з вікна багатоповерхового будинку.