RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Під Запоріжжям іноземці потрапили в страшну ДТП, багато загиблих: опубліковано фото

У ніч на неділю, 8 вересня, в Мелітопольському районі Запорізької області сталася страшна ДТП, в результаті якої загинули чотири людини, в тому числі громадянка Туреччини, ще двоє громадян цієї країни потрапили до лікарні.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в області.

Інформація про аварію надійшла правоохоронцям близько 01:30.

ДТП сталася на 403-му км автодороги Харків - Сімферополь.

За попередніми даними, водій автомобіля Fiat Doblo виїхав на зустрічну смугу руху та скоїв зіткнення з автомобілем ВАЗ-2104. У результаті аварії водій автомобіля ВАЗ і його дві пасажирки, в т.ч. громадянка Туреччини, померли на місці події. Водій автомобіля Fiat, військовослужбовець 1984 року народження, був доставлений у лікарню, де від отриманих травм помер.

Чотири пасажири автомобіля "ВАЗ" - двоє малолітніх дітей, жителі Мелітопольського району 2010 та 2011 років народження, та двоє громадян Туреччини, жінки 1972 і 1982 народження, - госпіталізовані в лікарню.

1 / 1
1 / 1
1 / 1

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв "Апостроф", 6 вересня в Києві на вулиці Газопровідна фура наїхала на пішохода.