RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Жахлива ДТП з великою кількістю загиблих під Житомиром: з'явилися нові фото з місця аварії

У мережі опублікували нові фото з місця страшної ДТП з маршруткою під Житомиром 22 вересня, де загинули 9 осіб.

Про це повідомляє видання Oбозреватель.

За даними спікера Національної поліції в Житомирській області Алли Ващенко, імена всіх загиблих встановлені, всі вони жителі міста Житомир.

Як розповіли в поліції, в лікарню з травами різного ступеня тяжкості потрапили 10 осіб, можливо хтось із потерпілих звернувся за допомогою до лікарів пізніше і поліції може бути про це невідомо.

В.о. директора КП "Житомирське трамвайно-тролейбусне управління" Максим Манухин, працівники якого були пасажирами автобуса, повідомив про 11 постраждалих, четверо з яких знаходяться в реанімації.

Серед них - підозрюваний в скоєнні смертельної ДТП водій DAF з напівпричепом. Він був затриманий правоохоронцями за статтею 208 КПК України.

"Поки ніяких свідчень водій не давав, як тільки дозволять лікарі, з ним будуть працювати слідчі. За даним фактом порушено кримінальну справу за статтею 286 частини 3 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Підозрюваному загрожує до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років", - заявила Ващенко.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

Як повідомляв "Апостроф", раніше схожа ДТП з такою ж кількістю загиблих сталася в Одеській області - зіткнулися переповнена пасажирами маршрутка, яка слідувала в Одесу, і бензовоз.