RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Під Києвом грабіжники табуреткою вибивали гроші з хлопця: фото і відео затримання "героїв"

25 вересня в місті Бровари Київської області двоє чоловіків побили і пограбували 19-річного хлопця.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Відомо, що потерпілий юнак святкував свій День народження з двома друзями, коли на вулиці компанія познайомилася з трьома чоловіками. Іменинник запропонував їм приєднатися до святкування. Всі разом пішли до будинку одного з нових "друзів". Там, один зловмисник вирішив пограбувати хлопця. Тоді він зі спільником став його бити табуреткою. Над постраждалим знущалися до втрати ним свідомості. Після цього хлопця роздягнули і винесли на узбіччя проїжджої частини.

19-річного юнака помітили небайдужі перехожі і викликали поліцію. Правоохоронці оперативно встановили підозрюваних осіб. Затримання одного з них відбулося в Дніпрі, а його спільника - в Броварах.

Потерпілий зараз перебуває в лікарні у важкому стані.

Затриманим повідомлено про підозру в скоєнні кримінального злочину передбаченого частиною 2 статті 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років з конфіскацією майна. Тривають слідчі дії.

Як повідомляв "Апостроф", під Києвом спіймали грабіжників в масках, які напали на 80-річну пенсіонерку, пограбували і побили.