RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У Харкові чоловік влаштував жорстоку розправу над гвалтівником, який напав на його дружину

У Харкові чоловік напав з ножем на гвалтівника своєї дружини і завдав йому кілька ударів в область паху, після чого втік, проте через деякий час був затриманий.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на відділ комунікацій Національної поліції області.

Так, жінка зателефонувала вночі 13 жовтня в поліцію і повідомила, що її згвалтували. Вона розповіла, що була в кафе неподалік від будинку разом з чоловіком і друзями, а потім вирішила піти додому сама. По дорозі на неї напав невідомий і згвалтував. Чоловік потерпілої прибув на місце подій, схопив кривдника дружини і завдав йому поранення ножем в область паху.

Потім він побачив авто патрульних і зник, а насильника - 25-річного чоловіка, доставили в лікарню. Через деякий час чоловіка згвалтованої жінки вдалося затримати.

Правоохоронці відкрили два кримінальні виробництва - за ч.1 ст.152 КК України (зґвалтування) і за ч.1 ст.121 КК України (умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень). Гвалтівнику загрожує до 5 років позбавлення волі, а затриманому чоловікові-меснику - до 8 років.

Як повідомляв "Апостроф", раніше мешканка Києва помстилася своєму чоловікові за побиття, завдавши йому ножове поранення. Жінка затримана, їй загрожує до восьми років позбавлення волі.