RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Забили до смерті: в Києві чоловік організував розправу над екс-дружиною заради грошей, фото

Правоохоронці затримали двох чоловіків, які можуть бути причетними до вбивства Олени Лісової.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

Слідчі затримали колишнього чоловіка 44-річної жінки та її товариша.

"43-річний чоловік, діючи з корисливих мотивів, а саме з метою заволодіння грошовими коштами і майном колишньої дружини, вирішив позбавити її життя і привернув до скоєння злочину 55-річного знайомого", - йдеться в повідомленні.

15 жовтня колишній чоловік зателефонував екс-дружині і під надуманим приводом призначив зустріч в мікрорайоні Бортничі (Дарницький район Києва). Приблизно о 15:30 жінка прибула на зустріч на автомобілі марки Land Rover Discovery.

Стало відомо, що зловмисник напав на жертву, надів на неї наручники і посадили в її ж автомобіль. Після цього двоє чоловіків повезли жінку в лісосмугу поряд з селом Вороньки Бориспільського району Київської області.

Прибувши на місце, викрадачі забрали жінку вглиб лісу, де почали наносити їй удари по життєво важливих органів, голові і тулубу, заподіявши несумісні з життям травми.

Скоївши вбивство, зловмисники забрали всі цінні речі потерпілої, заволоділи її автомобілем і покинули місце злочину.

За результатами оперативно-розшукових заходів правоохоронцям вдалося встановити підозрюваних і затримати їх. 19 жовтня по узгодженню місцевої прокуратури зловмисникам повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 146 (викрадення людини), п. 3, 6, 12 ч.2 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Вирішується питання про обрання їм безальтернативних заходів у вигляді утримання під вартою.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в Кіцмані Чернівецької області сталося жахливе вбивство - в колодязі виявили тіла жінки і її дочки.