RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Мають відповісти: Зеленський різко відреагував на скандал навколо "слуг народу"

Президент Володимир Зеленський затребував від народних депутатів, членів фінансового комітету Верховної Ради, яких запідозрили в отриманні хабарів, пройти перевірку на поліграфі.

Про це йдеться у відповідній заяві, опублікованій на сторінці президента в Facebook.

"Напевне, багато хто думає, що міжнародний візит Президента в далеку країну - зручна можливість дискредитувати фракцію "Слуга народу" і посіяти розбрат і розкол, який занадто сподобається нашим ворогам - і зовнішнім, і внутрішнім", - зазначає Зеленський, маючи на увазі свій поточний візит до Японії.

Він підкреслив, що стежить за всіма заявами учасників скандалу і "не дозволить кидати тінь" на політичну силу, яка отримала більшість на виборах.

На думку Зеленського, всі члени комітету з питань фінансів, податкової та митної політики повинні пройти перевірку на детекторі брехні, а якщо перевіркою буде встановлена ймовірність отримання хабара, то такими нардепами повинні зайнятися антикорупційні органи.

Як повідомляв "Апостроф", раніше про ідею влаштувати для деяких нардепів від "Слуги народу" перевірку на детекторі брехні повідомляв депутат Олександр Дубинський, який у відповідь зажадав того ж від співробітників Офісу президента.