RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

Перерізали горло і закопали: спливли моторошні деталі вбивства зниклої жінки під Києвом

Стали відомі нові подробиці жорстокого вбивства 44-річної Олени Лісової під Києвом.

Про це повідомляє видання Obozrevatel.

15 жовтня жінці зателефонував чоловік, представився знайомим і сказав, що навіть був у них на весіллі 23 роки тому. Він запропонував приїхати до нього в Бориспільський район, мовляв, є об'єкт, хотів домовитися про ремонт. Олена погодилася на пропозицію, не підозрюючи, що там знаходиться і її колишній чоловік.

"Якби вона знала, що там буде її колишній чоловік, вона б не поїхала. Вони після розлучення не спілкувалися, навіть старший син не хотів його знати. Все ж відбувалося на його очах, і скандали і розлучення. Олена його правильно виховувала, він навіть їй на будівництвах допомагав ще в школі, сміття будівельне з товаришем виносив, копійку так заробляли", - розповіла подруга вбитої.

Вранці жінка завезла сина в садок і на своєму авто виїхала за Київ. Там її зустрів чоловік і її колишній чоловік. Вони відібрали сумку, телефон і почали її бити, потім наділи наручники і повезли в ліс. У Олени виявився другий телефон, з якого вона встигла відправити СМС хрещеній молодшого сина. У ній вона повідомила, що її схопив колишній, вона в наручниках знаходиться в машині.

Як розповіли в поліції, чоловіки вивезли її в ліс і стали жорстоко бити, а потім перерізали горло і закопали в ямі. Машину вони заховали в селі в Київській області. Поліція знайшла в авто биту і лопату. А в гаражі колишнього чоловіка виявили речі вбитої.

За даними правоохоронців, Олену вбили заради наживи. Друзі та рідні загиблої не можуть пояснити, чому колишній чоловік так вчинив.

"Це якась ненависть. Те, що їй в житті все вдалося, є житло, автомобіль, робота. Але так Олена і пахала все життя, буквально рвала зубами роботу. Ми до останнього сподівалися, що вони ховали її заради того, щоб виманити гроші у сина. Але навіщо вони її вбили, в чому логіка? Вони її буквально забивали в лісі!", - розповіла подруга.

Молодший син Олени, 5-річний Микита знаходиться під опікою хрещеної. Старшому синові 22 роки, можливо, він оформить опікунство над своїм братом.

Зараз обох підозрюваних - 44-річного колишнього чоловіка Олени Олега, і його 55-річного спільника - суд заарештував на два місяці без права внесення застави. Їм приписують статтю 146 викрадення людини і статтю 115 умисне вбивство.

Як повідомляв "Апостроф", в Кіцмані Чернівецької області сталося жахливе вбивство - в колодязі виявили тіла жінки і її дочки.