RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Вбита і згвалтована безхатьком: з'явилися нові подробиці смерті жінки в Херсоні

Жінку, тіло якої знайшли 25 жовтня в Херсоні, вбив і згвалтував 44-річний чоловік.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Як встановили правоохоронці, злочинцем є громадянин без певного місця проживання. Йому 27 жовтня повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого п. 10 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України.

В даний час зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. За умисне вбивство із згвалтуванням затриманому може загрожувати довічне позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

За даними ресурсу "ХерсонDaily", особу вбитої також встановили. Це 38-річна жителька Херсона, яка мала проблеми з алкоголем. Поруч з її тілом в кущах знайшли пакет з продуктами. Вона їх купила в супермаркеті неподалік.

Камери спостереження в супермаркеті зафіксували жінку разом з чоловіком. Пізніше виявилося, що він був просто випадковим супутником, який не мав відношення до вбивства.

Як з'ясували поліцейські, жінка була п'яною і заснула на лавці. Її побачив безхатько і затягнув в кущі, де почав гвалтувати. Жінка прийшла до тями і закричала, через що безхатько задушив її та втік.

Через кілька годин вбивцю затримали на вулиці Залізничній. Вбивцю і насильника впізнали по довгому коричневому пальто, фасон якого зараз рідко зустрічається. За пальто його відстежили по вуличним відеокамерам.

Як повідомляв "Апостроф", стали відомі нові подробиці жорстокого вбивства 44-річної підприємниці Олени Лісової під Києвом.