RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Копи поводяться дивно: під Черніговом таємниче загинув 14-річний хлопець, відео

У Чернігівській області при дивних обставинах загинув 14-річний Денис Чаленко, якого знайшли мертвим на залізничній колії.

У поліції кажуть про нещасний випадок, але батьки переконані, що сина вбили, а тіло поклали на рейки.

Першими в версією правоохоронців засумнівалися медики, так як травми здалися не характерними.

"Сказали чергові швидкої допомоги: він уже давно, його сюди перенесли, його поїзд не збив", - говорить тато Віктор Чаленко.

Батьки прийшли на місце трагедії, а недалеко від нього виявили численні плями крові, які вели до занедбаної колії.

"Ми фактично поліцію сюди привели за руку. Але домагалися ми цього більше години, поки я не подзвонив на Чернігів і не подав заяву, що ніхто не їде", - додав батько.

Тим часом в поліції говорять, що даних, які б вказували на насильницьку смерть, поки немає.

"Дитина лежала на шляху вже мертва. Звичайно, не збивав! Ви взагалі бачили цю дитину? Він побитий був, які гематоми у нього під очима", - говорить помічник машиніста поїзда Сергій Клименко.

За даними свідків, Денис заступився за дівчину, за це його і побили. Батько підтверджує, що напередодні своєї смерті син розповів про погрози.

Родичі провели своє розслідування і встановили, що до смерті хлопця причетні четверо хлопців - двоє місцевих, двоє киян.

"Чутки такі ходять, що до цього злочину причетні діти високопоставлених чиновників, які працюють в судовій системі в Києві", - сказав адвокат Володимир Білик.

Нагадаємо, що в суботу, 26 жовтня, в Херсоні біля однієї з багатоповерхівок було виявлено тіло жінки зі слідами насильницької смерті.