RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Міг зваритися заживо: мережу жахнуло відео комунальної НП в Києві

У мережі з'явилося відео, як автомобіль провалився в яму з окропом на дорозі, яка виникла через прорив теплотраси на вулиці Саксаганської в Києві.

Запис було опубліковано на сторінці "ЗупиниЛося" в Facebook.

Адміністратори зазначили, що водій міг уникнути проблем, якби прийняв рішення об'їхати небезпечну ділянку, однак вибрав поїхати напролом поруч з ямою.

Обережно, за кадром присутня нецензурна лексика.

"Відео дуже показове. Спецом поїхати в небезпеку. Щоб потім годинами не давати комунальникам прибрати авто і роздати десяток інтерв'ю в ролі постраждалого. І далі ця людина вочевидь буде судитися за пошкоджене авто", - зазначили адміністратори.

Слід зазначити, що раніше водій автомобіля Dacia, який провалився в яму з окропом заявляв, що не є власником транспортного засобу і затримка з його евакуацією пов'язана з тим, що власник вирішив оцінити отримані пошкодження до підйому авто. Також він зазначав, що отримав незначні опіки і відмовився від госпіталізації.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі хвилею жартів зустріли прорив труби гарячого водопостачання 5 листопада в Києві, на перетині вулиць Саксаганського і Шота Руставелі.