RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

Всі новини

У лікарні помер важкопоранений на Донбасі боєць: фото та прізвище

Лікарям не вдалося врятувати життя бійця 92-ї бригади ЗСУ Геннадія Моторіна, який отримав 7 листопада серйозні поранення.

Про це повідомляється на сторінці бригади в Facebook.

"Ми молилися та сподівалися, проте Богу видніше… Вчора, 7 листопада, підступно та нахабно окупанти обстріляли наших бійців в момент, коли ті вивантажували деревину біля ВОПу. Ракета ПТУРа серед білого дня, близько 12:20, влучила точно в УРАЛ, біля якого і працювали побратими. Один з них – Герман Бродніков одразу загинув, ще троє хлопців отримали численні поранення. Між життям та смертю опинився солдат Геннадій Моторін. Опіки, множинні осколкові поранення, перелами кісток – він був найважчим з поранених. Лікарі боролися за життя захисника увесь день і всю ніч, проте – ні. Сьогодні вранці серце ще одного нашого Героя перестало битися", - йдеться в повідомленні.

Геннадію було 37 років. На службу прийшов в лютому 2019 року. Був сапером механізованого батальйону. Родом боєць з міста Краматорськ.

Як повідомляв "Апостроф", загиблий 23-річний боєць Герман Бродников незадовго до смерті зробив пропозицію своїй дівчині.

В кінці жовтня на Донбасі загинув 30-річний боєць ВСУ Ілля Продьма.