RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Не допомагає навіть посольство: українців "заморили" в італійському аеропорту, відео

В аеропорту Рим-Ф'юмічіно у Італії застрягло понад сто пасажирів з України, які не можуть вилетіти з італійської столиці більше доби.

Перевізником виступає авіакомпанія Ernest Airlines, яка вже встигла заявити, що виліт може відбутися тільки 11 листопада.

Обурені пасажири в Facebook висловлюють своє невдоволення ситуацією. Також вони обурені роботою генконсульства в Італії, яке ніяк не хоче допомагати у вирішенні проблеми.

Пасажирка Тетяна Андрющенко розповіла, що рейс мав вилетіти 8 листопада біля 9 години ранку, але його постійно відкладали і пояснювали це безглуздими відмовками.

"З Києва літак прилетів о 22:45 за римським часом. Оголосили, що почистять літак і злітаємо. Потім різко повідомили про скасування рейсу через погану погоду, що є неправдою. Офіційні документи не дають. Нічого письмово не підтверджують. Представника компанії в аеропорту також немає. Готель не надають. Просять звільнити аеропорт і їхати додому. Консульство каже, що таке буває ", - зазначає жінка.

Пізніше авіакомпанія Ernest запропонувала деяким пасажирам летіти до Харкова. Всього було 43 місця, а дісталися вони пасажирам з дітьми.

Решта пасажирів залишаються в аеропорту і не знають, коли зможуть повернутися додому.

Нагадаємо, що тривога в аеропорту "Схіпхол" в Амстердамі виникла випадково через пілота літака, що висміяли в мережі.