RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Поліція зловила банду, яка викрала в Києві сім'ю з дитиною: опубліковані фото і відео

У Києві затримали банду, учасники якої причетні до ряду тяжких злочинів. Зокрема, учасники банди викрадали людей.

Як повідомляє прес-служба Національної поліції, на злочинців поліція вийшла ще на початку 2018 року. Відомо, що злочинна схема реалізовувалася окремими співробітниками Державної міграційної служби.

Один з фігурантів справи потрапив в поле зору поліції, коли за кермом автомобіля Bentley врізався в дерево. У момент затримання він завдав тілесні ушкодження інспектору поліції.

З'ясувалося, що рідні брати затриманого і ще один киянин викрадали людей. Зокрема, вони посадили в своє авто жительку Києва, її дочку і чоловіка і вивезли до приватного будинку в Київській області.

Слідство встановило, що жінка працювала у одного з викрадачів домашньої прибиральницею. Власник заявив, що вона нібито викрала у нього 20 тисяч доларів. З численними тілесними ушкодженнями і нервовим зривом киянка потрапила в лікарню.

Одному зловмиснику оголосили підозру за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу), іншим - за ч. 2 ст. 127 (катування) та ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що в київському супермаркеті на охоронця напала група підлітків, яким зробили зауваження, щоб вони не крали товари.