RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Б'є жінок в обличчя і тікає: в Дніпрі орудує небезпечний злочинець, фото

У місті Дніпро зафіксовано зростання дивних нападів на жінок: невідомий чоловік підходить до жінок, б'є їх в обличчя і стрімко тікає.

Про це повідомляє ГУ Національної поліції в області.

За словами постраждалих, невідомий не грабує і не відбирає у них цінні речі, але завдає по обличчю сильні удари.

Дівчата, а також ті, хто знають про подібні випадки стверджують, що це може бути психічно хвора людина.

"Що найцікавіше, нічого не забрав і вдарив прям на виході з магазину, якщо б хоча б на вулиці, я може хоч якось відреагувала б", - написала місцева мешканка Катерина.

Один випадок нападу був в районі булочної на Ковалевської. Другий схожий інцидент трапився тоді, коли дівчина виходила з тролейбуса. Чоловік сильно ударив її прямо в обличчя і відразу ж втік. Рана була настільки серйозна, що потерпілій довелося накладати шви.

Ще один випадок нападу був увечері 7 листопада. Дівчина, яка працює нянею, близько 21:00 вийшла з квартири клієнтів. Через годину вона зателефонувала господині і розповіла про те, що на неї напав невідомий чоловік, який вдарив її кулаком по обличчю, а потім втік. При цьому обікрасти постраждалу чоловік навіть не намагався.

Станом на понеділок, 18 листопада, чоловік скоїв вже шість нападів на дівчат.

У мережі з'явився фоторобот підозрюваного і його опис.

Чоловік близько 170 см зросту, худорлявий, щоки впалі, явно виражені скули, чорнявий, куртка чорна або темно-синя.

"За результатами складеного аналізу нами створені мобільні групи, які патрулюють райони скоєння злочину. Крім того, задіяні оперативні працівники, які за допомогою фоторобота шукають злочинця. В даний час порушено кримінальне провадження за частиною 1 ст.296 Кримінального кодексу України", - повідомив начальник Дніпровського відділу поліції Сергій Бухіннік.

Фоторобот Національна поліція

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Чернігівській області затримали чоловіка, який намагався згвалтувати жінку на цвинтарі.