RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

У Києві попрощалися з ветераном АТО, який помер після звірячого побиття: фото і відео

У Києві відбулися похорони ветерана АТО Ігоря Панова (Хана), який помер в госпіталі від побоїв, завданих в результаті сварки з пасинком.

Попрощатися з ветераном прийшли близькі, друзі, побратими і просто небайдужі кияни.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

Церемонія прощання проходила на Майдані в Києві біля Стелли Незалежності. Після цього труну забрали, щоб поховати на Берковецькому кладовищі.


Як повідомляв "Апостроф", 11 листопада волонтер Тетяна Руденька в Facebook написала, що в ніч з 9 на 10 листопада в Києві було скоєно напад на ветерана АТО, бійця 90-го батальйону Панова і його дружину . Постраждалих доставили в Київську міську клінічну лікарню №17, де прооперували. Подружжя перебували в комі і на апаратах штучної вентиляції.

11 листопада в поліції повідомили, що затримали підозрюваних у побитті Панова і його дружини - це чоловіки 1989 і 1990 років народження. Правоохоронці встановили, що 9 листопада ввечері між сином і матір'ю під час телефонної розмови виник конфлікт. Тому чоловік приїхав в будинок, де вона проживала. Під час чергової сварки він намагався її побити, тому за жінку заступився його вітчим. Пізніше пасинок покликав свого друга, з яким вони завдали подружжю тілесні ушкодження та втекли.