RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

​Приховав не тільки судимість? У біографії "слуги"-насильника знайшли дивний нюанс

Народний депутат від президентської партії "Слуга народу" Роман Іванісов приховав нюанс про отримання вищої освіти.

Про це повідомляють в Telegram-каналі "Шаурма Зеленського".

Іванісов вказав, що він в 1995 році закінчив СШ I-III ст. № 2 м. Бердянська. У 2000 році закінчив Бердянський університет менеджменту і бізнесу, факультет управління, відділення "Правознавство", кваліфікація "Юрист-спеціаліст".

Однак в джерелі вказали, що він не міг в цей час здобувати освіту, так як перебував у в'язниці. Виходячи з цього точно невідомо, чи є взагалі вища освіту у Іванісова.

"Пригадую колись Тимошенко, після скандалу з Романом Зваричем, у якого освіти взагалі не виявилося, змусила всіх міністрів викласти на стенді в Кабміні копії дипломів, пора і зараз зробити це новим депутатам і уряду...", - написали в мережі.

Нагадаємо, Іванісов був затриманий 14 вересня 1995 року Куйбишевським райвідділом міліції Запорізької області за ст. 117 ч. 3 (зґвалтування неповнолітньої) та ст. 118 ч. 2 (зґвалтування неповнолітньої неприродним чином) Кримінального кодексу України, який діяв на той час.

22 вересня його відправили в СІЗО, з якого за рішенням суду відпустили через три дні. 25 жовтня того ж року Іванісова затримали повторно, а 21 березня 1996 року його засудили до 3,5 років позбавлення волі, з яких 2,5 він відбув у виправній колонії загального режиму.

Також читайте в матеріалі "Апострофа": Групове згвалтування в компанії з мажором: всі подробиці про темне минуле "слуги" Іванісова.