RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

​Тиждень помирав біля трупу матері: в Росії сталася дика історія з дитиною

В Удмуртії (Росія) підліток з інвалідністю тиждень провів в замкненій квартирі разом з померлою матір'ю і також помер.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням ресурс 360tv.

Трагедія сталася в невеликому місті Можга, в квартирі, де проживала мати з дитиною. Жінка померла від хвороби в кінці листопада. У неї залишився 13-річний син, який страждає на ДЦП та епілепсію.

Хлопчик був практично позбавлений можливості пересуватися самостійно. Він намагався покликати на допомогу, однак сусіди, які жили в сусідніх квартирах, не звернули увагу на шум. За їхніми словами, дитина нерідко поводився голосно.

Імовірно, підлітку вдалося заїхати на візку в кухню. Він відкрив кран, щоб попити води, воду закрити не зміг, а сам впав. Через якийсь час вода не тільки залила кухню, але і затопила підвал. Але цей факт теж залишився непоміченим.

Тіло підлітка знайшли в крижаній воді - знерухомлений, він в результаті помер від переохолодження. Сталося це через тиждень після смерті матері.

Знайшли мертвих матір і сина завдяки вчителям. Вони прийшли до родини в призначений день для занять з дитиною. Коли двері педагогам не відкрили, вони викликали поліцейських. Ті вибили двері і потрапили в квартиру.

Зараз в правоохоронних органах з'ясовують обставини події.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві в ніч на 6 грудня чоловік привів додому на побачення жінку і показав їй труп з пакетом на голові.