RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Києві ловелас влаштував жінці "знайомство" з мерцем: опубліковано фото і відео

У Києві в ніч на 6 грудня чоловік привів додому на побачення жінку і показав їй труп з пакетом на голові.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на видання "Інформатор".

Жінка зателефонувала в поліцію і розповіла про інцидент, який стався за адресою вулиця Зодчих, 68. Заявниця зазначила, що бачила труп в квартирі.

На місце виїхали правоохоронці і підтвердили інформацію. В одній з квартир на 14 поверсі будинку дійсно знаходився труп з пакетом на голові, а шия була замотана шарфом. Чоловік ховав його в коморі серед речей. При огляді з'ясувалося, що це 82-річна господиня квартири.

Як розповіла заявниця копам, вона познайомилася через сайт знайомств з чоловіком. Він привів її в цю квартиру, після чого почав їй погрожувати і показав труп в коморі. На щастя, їй вдалося втекти і дістатися додому. Вже після цього вона повідомила про побачене в поліцію.

При з'ясуванні деталей патрульним поліцейським вдалося визначити і затримати чоловіка, який можливо причетний до злочину. Він знаходився в квартирі за адресою вулиця Якуба Колоса, 17. За словами поліцейських, спочатку він заперечував свою причетність до події, але пізніше зізнався. Попередньо, причиною смерті стало задушення, але точна причина стане зрозумілою після проведення відповідних експертиз.

Яким чином загибла і затриманий були пов'язані між собою, а також інші деталі події з'ясовуються. На місці працювали екіпажі поліції, слідчо-оперативні групи районного та Головного управління, кінологи та експерти.

Як повідомляв "Апостроф", вночі 28 листопада в приміщенні школи №4 в Чернівцях повісився 68-річний прибиральник.