RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Викинули з дому роздягненим: в Херсоні стався шокуючий випадок з немовлям

У Херсоні немовля викинули з квартири у під'їзд.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на ресурс "Новий день".

Інцидент стався в житловій багатоповерхівці за адресою вулиця Алмазова (Безродного). Мешканці будинку помітили дитину на бетонній підлозі в легкому одязі. Немовля було знесилений і навіть не могло плакати. Його батьків не було поблизу, тому люди викликали поліцію і "швидку".

Медики оглянули хлопчика віком півроку, діагностували у нього ознаки переохолодження, і відвезли в лікарню. А правоохоронці взялися шукати сім'ю загубленої дитину, і незабаром знайшли.

"З'ясувалося, що батьки хлопчика живуть в тому ж під'їзді. І цю сім'ю вважають неблагополучною. Як розповіла його мати, вона побігла в магазин, а сина залишила на батька. Чому після цього малюк виявилося роздягнений на бетонній підлозі, він пояснити не може, і взагалі не схильний до спілкування з поліцією. до завершення перевірки дитини з сім'ї вилучили ", - розповів начальник Херсонського відділу Національної поліції полковник Олександр Говорун.

Сусіди проблемної сім'ї припускають: батько дитини просто викинув його з квартири, за непотрібністю. Щоб своїм криком не відволікав від улюбленого заняття - пиятики. Але це ще належить підтвердити або спростувати слідству.

Як повідомляв "Апостроф", в Росії на борту літака помер однорічна дитина.