RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

​Вибух на Донбасі: двоє бійців ЗСУ отримали поранення

У суботу, 4 січня, збройні формування Російської Федерації 1 раз порушили режим припинення вогню, а поранення отримали двоє українських воїнів.

Про це повідомляє прес-служба штабу ООС.

Противник обстріляв позиції українських захисників поблизу населеного пункту Новолуганське зі станкового автоматичного гранатомета і великокаліберного кулемета.

Відзначають, що два бійці Об'єднаних сил отримали поранення в результаті підриву на невстановленому вибуховому пристрої. Постраждалі були доставлені до медичного закладу і їм надали кваліфіковану допомогу.

Нагадаємо, 3 січня збройні формування РФ 3 рази порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв позиції українських підрозділів з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Факти ворожого вогню були зафіксовані неподалік населених пунктів Василівка, Зайцеве і Новолуганське. Внаслідок ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил не було.

Як повідомляв "Апостроф", в штабі Операції Об'єднаних сил підрахували втрати, які понесли на Донбасі російсько-окупаційні війська в минулому 2019 році.