RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

​Під Рівним після лобової ДТП чотири машини перетворилися на купу металу: фото

У суботу, 11 січня, в Рівненській області сталося ДТП за участю чотирьох автомобілів.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Інцидент трапився на об'їзній дорозі навколо міста Дубно. Там зіткнулися машини марки DODGE, Chevrolet Niva, Renault Duster, Renault Trafic.

За словами керівника прес-служби Головного управління ДСНС України в Рівненській області Дмитра Мельника, рятувальники деблокували водіїв з понівечених автомобілів DODGE і Renault Duster і передали працівникам швидкої медичної допомоги.

Поліція пізніше встановила, що ДТП спровокував водій автомобіля Dodge. Він виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з трьома автомобілями.

"В результаті ДТП травмувалися троє людей. Постраждалі госпіталізовані в травматологічне відділення Дубенської центральної районної лікарні. У водія автомобіля Dodge медики діагностували закриту травму живота і ноги. За зовнішніми ознаками він перебував в стані сильного алкогольного сп'яніння. У чоловіка відібрали зразки крові для визначення рівня вмісту алкоголю", - повідомляє прес-служба поліції.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Дубенського відділу поліції почали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Як повідомляв "Апостроф", 10 січня в місті Горішні Плавні сталася ДТП, нетверезий водітельпопал в тимчасово штучна водойма.