RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Є зв'язок: спливли цікаві деталі про підозрюваних у вбивстві Окуєвої

Четверо осіб з семи, які входили в злочинну банду і підозрюються у вбивстві Аміни Окуєвої, ходили в один і той же спортивний клуб Києва.

Про це повідомляє Обозреватель.

Зокрема, мова йде про власника приміщення, в якому знаходився клуб, Ігоря Редькіна, власника самого клубу та тренера Сергія В., бізнесмена Павла Л., який теж був фітнес-тренером в тому ж клубі, а четвертий - Андрій Кравченко.

Останній, судячи з резюме, опублікованому в мережі, був членом збірної з академічного веслування, 11 раз - чемпіоном України і багаторазовим призером міжнародних регат, фіналістом Кубка Світу і учасником чемпіонатів Світу.

Відзначимо, що спортивний клуб, як і фірма, у якій був конфлікт з убитим директором "Капарол" Павлом Зможним, зареєстровано за одним і тим же адресою - в ТРЦ на Позняках. Примітно, що кілька років тому власником цього ТРЦ був Редькін.

У справі злочинного угруповання він значиться як організатор.

Також відомо, що Редькін був бізнес-партнером нинішнього народного депутата від "Слуги народу" Юрія Арістова. Він був серед співзасновників двох компаній, створених для будівництва ресторанів, які належать ТОВ "Голден-Фіш" і ТОВ "Блек-Шрімп".

Що цікаво, до 2019 року Аристов разом з дружиною помічника президента і першої леді володіли компанією "Норин Фіш". Серед її колишніх власників значаться Юрій Аристов, Олена Зеленська та Лариса Шефір.

Таким чином, з можливою вбивцею Окуєвої у сім'ї Володимира Зеленського є спільний бізнес-партнер.

Як повідомляв "Апостроф", у вівторок, 14 січня, суд обрав запобіжний захід іншому фігуранту цієї справи Ігорю Редькіну. Його взяли під варту за підозрою у вбивстві Аміни Окуевоі і замаху на життя її чоловіка.