RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Цвіль і страшенний сморід: під Миколаєвом голодна дитина жила під замком з п'яними батьками, відео

Під Миколаєвом 2-річна дитина майже два тижні голодувала і була замкненою в квартирі в той момент, коли її батьки весь цей час випивали.

Як повідомляє "Апостроф" з посиланням на ТСН, тривогу забив дитячий сад, куди весь цей час не водили дитину. Поліція і соцпрацівники виламали двері квартири.

"Не могли додзвонитися ні до мами, ні до тата. По сусідству живуть з АриноЮ кілька батьків, вони також зверталися, що дитину не видно на дворі більше тижня", - говорить директор Снігурівського дошкільного навчального закладу № 7 Ольга Лєвшова.

Вихователі звернулися до соцпрацівників і поліції. Через двері ті почули, що в квартирі хтось є. Втім, двері не відчиняли. Як виявилось, батьки пиячили разом з бабусею і товаришем, а дитина сиділа голодна.

"Батьки перебували в стані алкогольного сп'яніння, накурено, був страшенний сморід. Тому дитину не можна було залишати", - кажуть поліцейські.

При цьому батько маленької дівчинки незважаючи на відкриту картину запевняє, що алкоголь вони не вживають, пляшки в квартиру залишила бабуся, а за дитиною вони доглядають. Переконує, що вдома купа їжі. Втім, довести це не захотів. Як кажуть сусіди, у квартирі постійно пиячать ще й влаштовують бійки. І все це при дитині.

Поки дівчинка в лікарні. Лікарі констатують, що дитина здорова, просто була голодною. Батьків Арінки оштрафували. У соціальній службі кажуть, що рік тому їх попереджали не пити, тепер збираються позбавляти батьківських прав.

"Якби нормальна мати, вона б уже хвилювалася за дитину, прийшла, про щось просила. Ця мати не з'явилася", - говорять в соцслужбі.

У лікарню до дочки мати прийшла тільки на третю добу. Запевняє, що виправиться. Через тиждень малятко доставлять в дитячий будинок. Позбавлять подружжя батьківських прав, вирішить суд.

Як повідомляв "Апостроф", в Харкові стався кричущий випадок: чоловік на три доби замкнув в кімнаті чужих дітей і морив їх голодом.